Siemens Healthineers – Οι προηγμένοι Διαγνωστικοί Αναλυτές της νέας Λύσης Atellica™ είναι πλέον διαθέσιμοι στην αγορά

0
31

Η Siemens Healthineers ανακοίνωσε τη Σήμανση CE και την παγκόσμια εμπορική διαθεσιμότητα της Λύσης Atellica™ – ευέλικτη, επεκτάσιμη, με δυνατότητα διασύνδεσης στην αυτοματοποιημένη πλατφόρμα, ανοσολογικών και βιοχημικών αναλυτών. Η λύση είναι πλέον διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια Αμερική και την Ασία.

Η Λύση Atellica παρέχει στους επαγγελματίες των διαγνωστικών εργαστηρίων έλεγχο και απλότητα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην έκδοση των αποτελεσμάτων και λιγότερο χρόνο στις διαδικασίες.

«Η πρωτοποριακή Λύση Atellica φέρνει την επανάσταση στη διαχείριση δειγμάτων και προσφέρει στους πελάτες πρωτοφανή ευελιξία η οποία αποτελεί εγγύηση για το μέλλον των εργαστηρίων τους», δήλωσε ο Franz Walt, Πρόεδρος του Τομέα των Εργαστηριακών Διαγνωστικών της Siemens Healthineers. «Η Λύση Atellica αναπτύχθηκε μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς σε συνεργασία με επαγγελματίες των εργαστηρίων απ’ όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι μια πρωτοποριακή λύση που παρέχει απλοποιημένη ροή εργασιών, αυστηρότερο έλεγχο και περισσότερο χρόνο στους ιατρούς για να εστιάσουν στο να επιτύχουν καλύτερα επιχειρηματικά και κλινικά αποτελέσματα.»

Η Λύση Atellica αποτελείται από τη μονάδα διαχείρισης δειγμάτων, καθώς και από ανοσολογικούς και βιοχημικούς αναλυτές και προσαρμόζεται ιδανικά σε εργαστήρια με μεσαίο και μεγάλο όγκο εξετάσεων. Παρέχει πρωτοφανή ευελιξία για την αντιμετώπιση  των  μεταβαλλόμενων αναγκών των εξετάσεων και των χωροταξικών περιορισμών. Η λύση μπορεί να συνδυάσει έως και 10 μονάδες σε περισσότερες από 300 εξατομικευμένες επιλογές διαμόρφωσης – συμπεριλαμβανομένων γραμμικών, καθέτων και σε αναστροφή σχημάτων. Μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομο σύστημα ή να συνδεθεί με το σύστημα ολικής αυτοματοποίησης Aptio® Automation παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση με διευρυμένο μενού εξετάσεων η οποία δύναται να περιλαμβάνει βιοχημικούς, ανοσολογικούς , αιματολογικούς αναλυτές καθώς και  αναλυτές αιμόστασης και πρωτεϊνών πλάσματος. Επιπλέον, με τον ανοσολογικό αναλυτή ο οποίος διεκπεραιώνει έως και 440 εξετάσεις την  ώρα, η  Λύση Atellica  προσφέρει στον κλάδο κορυφαία παραγωγικότητα ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι το Atellica Magline™ Transport, η αμφίδρομη τεχνολογία μαγνητικής μεταφοράς  με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που είναι 10 φορές ταχύτερη από τους συμβατικούς μεταφορείς δειγμάτων και παρέχει καινοτόμες και μοναδικές δυνατότητες διαχείρισης δειγμάτων. Η τεχνολογία μεταφοράς, σε συνδυασμό με ένα σύστημα αναγνώρισης με multi-camera, έξυπνη δρομολόγηση δειγμάτων, αυτόματο έλεγχο ποιότητας (QC) και διακρίβωσης, παρέχουν στα εργαστήρια ανεξάρτητο έλεγχο σε κάθε μεμονωμένο δείγμα – ρουτίνας ή επείγον – παρέχοντας άμεσα, υψηλής ποιότητας αποτελέσματα ασθενών στους κλινικούς ιατρούς.

Η Λύση  Atellica απλοποιεί τις εργαστηριακές λειτουργίες μέσω της έξυπνης διαχείρισης δειγμάτων. Μπορεί να επεξεργαστεί περισσότερους από 30 διαφορετικούς φορείς δειγμάτων, συμπεριλαμβανομένων παιδιατρικών δειγμάτων και δειγμάτων που μπορούν να αναρροφηθούν από καψίδιο δείγματος τοποθετημένο επί του πρωτογενούς  σωληναρίου. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα ίδια αντιδραστήρια και αναλώσιμα σε διαφορετικές διαμορφώσεις αναλυτών, τα εργαστήρια μπορούν να βελτιστοποιήσουν το απόθεμα τους και να παράγουν αξιόπιστα αποτελέσματα ανεξάρτητα από το πού εξετάζονται οι ασθενείς.

«Η Λύση Atellica μας προσφέρει τεχνολογικά εργαλεία που περιμέναμε για πολύ καιρό», δήλωσε ο Δρ. Jose Luis Bedini, Επικεφαλής του Τομέα του Κεντρικού Εργαστηρίου, του Hospital Clínic Barcelona. «Η εμπειρία και οι προσδοκίες μας ως επαγγελματίες των εργαστηρίων έχουν γίνει πραγματικότητα. Βλέπουμε επιτέλους κάτι πραγματικά νέο για τα κεντρικά εργαστήρια που θα πληροί τις τεχνικές απαιτήσεις και τις ανάγκες μας στη ροή εργασίας.»

Η  δυναμικότητα της Λύσης Atellica περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο μενού 170 εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένων των 10λεπτων ΤΑΤ για βασικές καρδιακές, αναπαραγωγικές και θυρεοειδικές εξετάσεις, ενώ επιπλέον 50 εξετάσεις τελούν υπό ανάπτυξη. Ο ανοσολογικός αναλυτής διαθέτει ένα σχεδιασμό διπλού δακτυλίου επώασης, ο οποίος αναμένεται να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ελέγχου της θερμοκρασίας και υγρασίας του περιβάλλοντος αντίδρασης, ισχυρούς μαγνήτες για σχετικό διαχωρισμό σωματιδίων και ισχυρά πρωτόκολλα πλύσης – τα οποία καθιστούν δυνατή τη γρήγορη παράδοση υψηλής ακρίβειας αποτελεσμάτων.

Η Λύση Atellica είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει αξιοπιστία, παρέχοντας παρακολούθηση από απόσταση, αυτόματη επανεκκίνηση και πολλές καινοτομίες  υπηρεσιών σχεδιασμένες για τη  μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας.

Είναι στρατηγικός στόχος της Siemens Healthineers να βοηθήσει τους παρόχους υπηρεσιών υγείας  παγκοσμίως να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις τους και να διαπρέπουν στο αντίστοιχο περιβάλλον τους. Με υπηρεσίες όπως η Λύση Atellica, η Siemens Healthineers βοηθά τους επαγγελματίες του εργαστηρίου να απλοποιούν τις λειτουργίες τους, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στην επίτευξη καλύτερων επιχειρηματικών και κλινικών αποτελεσμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ