Αρχική Events Διοργάνωση φιλανθρωπικής μουσικής εκδήλωσης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ.

Διοργάνωση φιλανθρωπικής μουσικής εκδήλωσης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Περιφερειακό Τμήμα Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργάνωσε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 συναυλία με την καταξιωμένη ορχήστρα “Νυκτών Εγχόρδων” του Δήμου Πατρέων και τη συμμετοχή του Θοδωρή Νικολάου και της Δάφνης Ζουρνατζή.

Η πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση έλαβε χώρα στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου παρέστησαν εκατοντάδες πολίτες, φίλοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αρωγοί και Εθελοντές, οι οποίοι απήλαυσαν την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν το ήδη αξιόλογο παραγόμενο έργο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πατρών συμβάλλοντας στη διεύρυνση και στον εμπλουτισμό του.

Την ιδιαίτερα ποιοτική και θαυμάσια αυτή εκδήλωση για το Τμήμα τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος ταξίδεψε στην Πάτρα μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος, καθώς και η εκτελούσα χρέη Τομεάρχη του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών κα Μαρίνα Σταμάτη.

Πριν την εκδήλωση προηγήθηκε συνάντηση του Dr. Αυγερινού με τους Εθελοντές όλων των Τομέων που δραστηριοποιούνται στο Περιφερειακό Τμήμα Πατρών, αλλά και με τα μέλη του τοπικού Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά τη διάρκειας αυτής ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις στον Οργανισμό, αλλά και να μιλήσει για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται και τη σκληρή δουλειά που επιτελείται σε πολλαπλά επίπεδα με στόχο την επανεκκίνηση ενός αναγεννημένου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ